Jaartraining Vrouwen

Een jaar op pad met vrouwen

In deze jaartraining gaan we een aantal diepliggende conditioneringen van het vrouw-zijn in deze tijd verder onderzoeken, ervaren en tot transformatie brengen. We gaan verder waar de training Initiatie VrouwZijn is gebleven. Daar heb je gezien wie je bent geworden als vrouw in deze tijd, en heb je geproefd van wie je wilt en kunt zijn in deze wereld. Dat verschil is de brandstof naar jouw pad van bewuste ontwikkeling.

In deze jaartraining wordt aandacht gegeven aan het creëren van een zogenaamd evolutionair zusterschap, waarin je oefent als vrouw om andere vrouwen te ontmoeten voorbij het ego, er op gericht elkaar groot te maken in de levensgebieden die jij het op het spel wil zetten.

Je committeert je voor 1 jaar. Dat omvat 10 avonden.

Eens per jaar is er de mogelijkheid om in te stromen.

Naast de avonden maak je ook deel uit van een support-mailgroep waarin je met elkaar uitwisselt, support vraagt en ontvangt over het pad dat je gaat.

• Voor iedereen die minimaal de training Initiatie VrouwZijn heeft gevolgd en verder wil groeien in de bedding en met behulp van een groep gecommitteerde vrouwen.

• Bewuste ontwikkeling aan de hand van een aandachtsgebied in je leven
  • Een groep vrouwen die jou doorlopend ondersteunt en spiegelt
  • Inzicht in wat relevant is én de uitdaging is voor vrouwen in deze tijd
  • Meer mogelijkheden om jezelf in de wereld tot expressie te brengen
  • Inzicht in het aangaan en verdiepen van duurzame relaties

Maandelijks komen we bij elkaar en gaan we aan de slag met de meest prangende issues waar we als vrouwen in deze tijd mee te maken hebben. Daarbij wordt gebruik gemaakt van lichaamswerk, bewegen op muziek, ervaringsgerichte oefening(en), meditaties, uitwisseling en coaching. Stap voor stap ervaar je aan den lijve de voortgang in het leerdoel dat je jezelf gesteld hebt.

Pauline Botden geeft deze training.

Deze training kost € 350,00.

Voor studenten: € 280,00
Voor ZZP-ers: € 423,50
Voor bedrijven: € 635,25

Je bent welkom bij een Introductie van het Vrouwenwerk. Hier kun je de sfeer proeven en ervaren of de visie en aanpak van ons werk je aanspreken.

Je kunt ook contact opnemen met Pauline Botden.