Introductie Mannenwerk

Is de Initiatie ManZijn iets voor jou?

Introducties worden momenteel helaas niet op locatie gegeven, maar online via Zoom. Nadat je je hebt aangemeld voor de avond, ontvang je daarvoor de benodigde informatie.

Een kennismaking met het mannenwerk

Deze bijeenkomst is bedoeld jou te informeren over de mogelijkheden je pad van bewuste ontwikkeling te lopen bij de Levensschool. En dan toegespitst op jouw unieke pad als man.

Leon Gras zal in gaan op de achtergronden van het mannenwerk bij de Levensschool, waarom naast de vele trainingen met gemengde groepen juist ook het werken met mannen apart van grote waarde is. Leon zal ook stil staan bij de inhoud van de training Initiatie ManZijn en de Jaartraining Mannen waar je na de training in kunt stappen.

Daarnaast is er ruimte voor vragen; zowel praktische zaken als meer persoonlijke kwesties kunnen aan bod komen.

Mannen die een bijeenkomst hebben bezocht ervaren die meestal als inspirerend, energie gevend, uitdagend en verdiepend.

Leon Gras
"Ik geniet van elke bijeenkomst, de unieke samenstelling van elke groep mannen, jong en oud, nieuw op het pad of meer ervaren. We kunnen allemaal van elkaar leren en aan elkaar groeien. Wat een rijkdom!"

Voor wie?

• Als je je potentie als man dieper en voller tot leven wil brengen
  • Als je wil weten of de training Initiatie ManZijn (en de Jaartraining Mannen) iets voor jou is
  • Als je kennis wil maken met (het mannenwerk van) de Levensschool en/of met de trainer Leon Gras

Na een korte kennismaking zal Leon zijn visie op man-zijn in deze tijd delen en in gaan op de achtergronden en inhoud van de training Initiatie ManZijn. Vanuit die context kun je inbrengen wat jou hierin persoonlijk bezighoudt en heb je ruimte om vragen te stellen, zowel over man-zijn in het algemeen als over de trainingen en andere mogelijkheden.

• Inzicht en inspiratie voor je persoonlijke groei als man
  • Een indruk van de support die mannen elkaar kunnen geven en mogen ontvangen
  • Een verfrissende context waarin jij als man op je plaats valt
  • Helderheid over wat het mannenwerk (incl de training Initiatie ManZijn) voor jou kan betekenen
Tim
“Verrassend hoe dichtbij en intiem deze avond is. In het begin wat onwennig en later op de avond een verademing om zo tussen een aantal gelijkgestemde mannen te verkeren. Ik zie nu veel nieuwe mogelijkheden voor mijn eigen leven.”
Arnold
“Leon is een zeer inspirerend spreker die je spelenderwijs meeneemt in een grotere context waar ik me als man in deze tijd in bevind. Ik voel me geïnspireerd om verder op pad te gaan.”