Initiatie ManZijn

Een intensieve vierdaagse voor mannen

In deze training ga je op zoek naar dat punt waarin alles samenkomt. Waar je diepste potentie als man wordt aangeraakt. Waar angsten ontmaskerd worden als de verpakking van intense opwinding en nieuwe mogelijkheden.

Breekpunt in je leven

Deze training, die we één keer per jaar in de zomer geven, kan een breekpunt in je leven betekenen. Je ervaart op alle niveaus (body, mind & spirit) opnieuw wat het is om geboren te worden als jongen, los te gaan van je moeder, opgenomen te worden in het rijk der mannen, om daarna vanuit je volwassen positie opnieuw je relatie met het vrouwelijke en de wereld aan te gaan.

De Initiatie ManZijn maakt veel los en heeft een diepe impact op alle deelnemers, inclusief trainers en assistenten. Je wordt uitgedaagd om bewust te bepalen welke consequenties deze ervaringen in jouw leven mogen krijgen.
Meer achtergrondinformatie.

• Mannen die zin hebben om een flinke stap te zetten in hun leven
  • Mannen die bereid zijn zichzelf te beschouwen als dé factor van alle gewenste verandering in hun leven
  • Mannen die bereid zijn angsten te leren herkennen als intense opwinding en onbegrensde mogelijkheden
  • Mannen die bereid zijn te leven op het scherpst van de snede, gebruikmakend van de support van andere mannen
  • Mannen die minimaal de Opening en het Fundament gevolgd hebben

• Nieuwe energie en levenslust
  • Een heldere kijk op jouw pad van ontwikkeling als man
  • Weten wat je wilt in je leven, je werk en je gezin
  • Een gevoel van vrijheid in verbinding met anderen
  • Zingeving en vervulling vanuit je volle (mannelijke) potentie
  • Nieuwe mogelijkheden om je seksuele energie in te zetten
  • Kracht ervaren zonder te overschreeuwen
  • Meerdere perspectieven kunnen dragen zonder iets te hoeven oplossen
  • Jezelf herkennen als vader, broer en zoon van alle mannen om je heen

We maken gebruik van lichaamswerk, schaduwwerk, meditatie, visualisatie, rituelen, encounter en coaching.

Leon Gras geeft deze training. Hij wordt ondersteund door een team van assistenten.

Leon: "In onze moderne westerse cultuur kennen we helaas geen zinvol overgangsritueel meer voor jongens die man worden. Het zeer inspirerende en uitdagende proces van deze vierdaagse initiatie is iets dat ik elke man minstens één keer in zijn leven van harte gun. Na deze training kun je deelnemen aan een jaartraining mannen om wat je geleerd hebt, verder te oefenen en te integreren."

Deze training kost € 695,00. Dit is exclusief verblijfskosten.

Voor studenten: € 556,00
Voor ZZP-ers: € 840,95
Voor zakelijk: € 1.261,43

Je ontvangt van ons nog een mail over het boeken van je verblijf op Retraitecentrum Venwoude.

Je bent welkom bij een Introductie van het Mannenwerk. Hier kun je de sfeer proeven en zelf ervaren of de visie en aanpak van ons werk je aanspreken.

Je kunt ook contact opnemen met Leon Gras.

Hans
“Deze training was voor mij een geweldige eye-opener. Het was een enorme ontdekking hoeveel ik heb aan echt contact met mannen. Ik geniet nu van aanwezig zijn en scherpte in mijn leven. Met de mannen van de training tintelt het en is het nooit saai! Ik ben wakker, en dat is wat ik wil.”
Jan
“Door de initiatietraining ben ik weer meer in mijn kracht gaan staan. Lange tijd vond ik in mijn gezin alles wel best en liet ik mijn vrouw de kar trekken. Dit kwam onze relatie niet ten goede en deze training kwam dan ook als geroepen. Heerlijk om dit zo samen met prachtige mannen te beleven. Op weg naar huis, tijdens sms-contact, voelde mijn vrouw al dat er iets veranderd was. Ze kreeg haar vent terug in z'n volle (ook seksuele) potentie. Tot op de dag van vandaag plukken we er de vruchten van."