Fundament

Het fundament van je leven in 3 maanden

Geef een Fundament aan je leven

We leven in een tijd van permanente verandering, waar we niet voor gevormd zijn. We willen het vaak bij het oude houden, terwijl het bestaan ons laat zien dat dat niet werkt. Je beseft wellicht dat 'bewust onbekwaam zijn' geen zwaktebod is maar een verworvenheid. Dat maakt je 'vatbaar' voor verdere bewuste ontwikkeling. Die kun je in het Fundament voortzetten.

Jezelf leren begeleiden

In het Fundament ga je jezelf leren begeleiden ten behoeve van datgene wat voor jou essentieel en waardevol is. Het is voor ons niet alleen belangrijk dat de training goed doorlopen kan worden. Onze intentie is dat jij zelf het pad leert belopen. Je neemt daarmee niet alleen leiding over je leven, maar je leert ook wat daarvoor nodig is. Dat betekent dat jij leert welke vormen van zelfonderzoek en oefening je ten behoeve van welk onderdeel van je leven in kunt zetten.

Wel zelf, maar niet alleen

We zijn gewend dat zelfstandig zijn betekent dat we het ook alleen moeten kunnen. Als je goed naar je leven kijkt, kun je zien dat je vorming als mens tussen mensen plaats heeft gehad. Daarin zijn we van elkaar afhankelijk. Leiding over je Leven leren nemen betekent daarom ook dat je jezelf weer bewust tussen de mensen plaatst. Daarbij ben je bereid van anderen te leren en ook aan hun ontwikkeling bij te dragen.

• Voor iedereen die de Opening gedaan heeft en geïnspireerd is verder op pad te gaan
  • Als je je ervaringen uit de Opening wilt uitdiepen en concreet wilt vormgeven in je leven
  • Als je deze vormen wilt oefenen met een groep geïnspireerde mensen die deze uitdaging ook aangaan
  • Als je een krachtig fundament aan je leven wilt geven
  • Als je deze training ooit eerder hebt gedaan en je je ontwikkeling weer en/of verder wilt oppakken en verdiepen.

• Je leert bewust leiding te nemen over je leven in de richting die klopt voor jou
  • Meer richting en structuur in je leven
  • Een betere zorg voor je gezondheid en vitaliteit
  • Keuzes kunnen maken
  • Jezelf kunnen zijn tussen anderen
  • Je eigen kracht kunnen aanboren
  • Trouw zijn aan jezelf en staan voor wat jij belangrijk vindt
  • Kwaliteit kunnen brengen en houden in relaties met familie, partner, kinderen, vrienden, collega’s

Het Fundament bestaat uit Emotioneel LichaamswerkIntegral Life Practice, Ademwerk, Schaduwwerk, theorie, deelrondes, coaching en thuisopdrachten. Via een eigen mailgroep wissel je ervaringen uit en ondersteun je elkaar. Het traject omvat drie blokken van respectievelijk 3, 3 en 2 dagen en twee terugkomdagen, verspreid over drie maanden. Meer over de inhoud van de blokken.

Leon Gras geeft deze training. Hij wordt ondersteund door een team assistenten.

"Het Fundament zet veel in beweging bij mensen. Je komt in contact met je potentie, je verlangens en je innerlijke kracht. Het is onze passie om je te ondersteunen in je nieuwe leiderschap over je leven. Niet als een soort egoproject, maar als mens tussen de mensen. Met jouw verlangens en dromen als drijfveer. Dat geeft energie, vreugde en vrijheid. En daar zullen je familie, partner, kinderen, collega’s en vrienden ook blij mee zijn."

Deze training kost  1.500,00. Dit is exclusief verblijfskosten.

Voor studenten: € 1.200,00
Voor ZZP-ers: € 1.815,00
Voor zakelijk: € 2.722,50,

Na aanmelding ontvang je van ons nog een mail over het boeken van je verblijf op Retraitecentrum Venwoude.

Dan kun je contact opnemen met Leon Gras.

Bij aanmelding voor het Fundament krijg je een intakegesprek met de trainer om voor jou precies te maken wat je uit de training wilt halen. Ook als je wilt weten of het Fundament een training is die aansluit bij jou, is het mogelijk een gesprek te plannen.

Jantine
“Dankzij Het Fundament weet ik beter wie ik ben, met al mijn kwaliteiten, frustraties, verlangens, etc. Ik sta letterlijk steviger in mijn fundament. Wat ik heel sterk vind is dat het geen training op zich is, maar dat je gelijk leert om het te integreren in je leven.”
Ronald
“De Opening en het Fundament hebben ervoor gezorgd dat ik weer bij mezelf en mijn gevoel kwam en me weer bewust ben van wat echt belangrijk is. Concreet betekent dit dat ik nu dichter bij mijn kinderen sta dan ooit en mijn ex kan waarderen en respecteren als hun moeder.”