Ontmoeten en relateren

Een belangrijk aspect van integrale bewuste ontwikkeling is die van het 'relateren'. De kwaliteit van je relaties is een spiegel voor de kwaliteit van alle andere gebieden in je leven. Wij nodigen je uit om je relaties te zien als een mogelijkheid voor persoonlijke groei en ze daarmee steeds verder te verdiepen.

Schat

Wanneer je het Fundament hebt gedaan, weet je wat het jou geeft als jij verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van jouw relaties. In de Schat gaan we hiermee verder. Je gaat zien welke diepere drijfveren jou steeds (onbewust) in de weg zitten om te relateren zoals je zou willen. Je leert jezelf steeds beter kennen in hoe jij relateert.

Initiatie VrouwZijn

In de training Initiatie VrouwZijn herontdek jij jouw verbinding met het leven zelf. Laat je vrouwelijke wijsheid en kracht in jezelf toe. Buiten is een wereld die ernaar smacht dat jij als vrouw opstaat, zichtbaar wordt en je stem laat klinken. Nooit eerder hebben wij vrouwen zo de mogelijkheid gehad om de toekomst vorm te geven, samen met mannen. Deze training bieden we op dit moment niet aan.

Jaartraining Vrouwen

De Jaartraining Vrouwen is voor vrouwen die de inzichten uit de Initiatie VrouwZijn dieper willen verankeren in zichzelf en het geleerde verder in praktijk willen brengen. Een jaar lang met en tussen vrouwen, als bedding, als support en om elkaar groot te maken. Dit is helend, voedend en inspirerend. Deze training bieden we op dit moment niet aan.

Initiatie Manzijn

In de training Initiatie ManZijn ga je als man op zoek naar dat punt waarin alles samenkomt. Waar angsten ontmaskerd worden als de verpakking van intense opwinding en nieuwe mogelijkheden. Opdat jij als man jezelf en de wereld mag gaan geven wat waar is voor jou, voorbij de rollen en ideeën over man-zijn van waaruit we (vaak nog onbewust) blijken te opereren. Deze training bieden we op dit moment niet aan.

Jaartraining Mannen

In de Jaartraining Mannen gaan we een aantal diepliggende conditioneringen van het man-zijn in deze tijd verder onderzoeken, ervaren en tot transformatie brengen. In de Initiatie ManZijn heb je gezien wie je bent geworden als man in deze tijd en heb je geproefd van wie je wilt en kunt zijn in deze wereld. Dat verschil is de brandstof naar jouw pad van bewuste ontwikkeling. Deze training bieden we op dit moment niet aan.

Wil je inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor:

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor:

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.