Ons beleid omtrent Corona

Het aantal coronabesmettingen neemt toe.

Wij geven onze trainingen op Retraite Centrum Venwoude. Het Centrum vraagt haar klanten, op aangeven van de gemeente Baarn, extra maatregelen te treffen. Daarom hanteert zij vanaf nu het 3G beleid. Daarnaast vraagt de Levensschool van mensen die gevaccineerd zijn een zelftest met een negatief testresultaat.

Wat is het 3G-beleid?

Bij 3G krijgen mensen die gevaccineerd zijn, hersteld zijn van corona of in de afgelopen 24-uur negatief getest zijn toegang tot een locatie. De 3G’s staan voor Gevaccineerd, Genezen, Getest. Wij vragen voorafgaand aan elke training of Introductie van iedere deelnemer een QR-code waarmee je kunt laten zien dat je hieraan voldoet.

Beleid Omega Levensschool

Wij vragen daarnaast nog een zelftest van mensen die gevaccineerd zijn, omdat we in de trainingszaal geen 1,5 meter afstand van elkaar houden en intensieve oefeningen doen. We hebben daarom extra zorg voor de veiligheid van iedereen. Wij maken geen onderscheid tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, omdat beide groepen het virus bij zich kunnen dragen. Mensen die niet gevaccineerd zijn laten we toe in onze training als ze met een QR-code kunnen laten zien dat ze getest zijn. Mensen die wel gevaccineerd zijn vragen we om een zelftest met een negatief testresultaat. Deze test doe je maximaal 24 uur voor de start van de training. We vragen je een foto te maken van het testresultaat. Het kan zijn dat we bij de ontvangst hierom vragen.

Coronaprotocol van Retraite Centrum Venwoude

Retraite Centrum Venwoude heeft een coronaprotocol. Dit protocol wordt voor de start van de training of Introductie aan alle deelnemers gemaild. Iedereen wordt gevraagd om bij aankomst op Venwoude te tekenen voor het akkoord gaan met dit protocol. In dit protocol staat o.a. dat je niet komt als je klachten hebt die kunnen wijzen op corona en dat je buiten de trainingszaal 1,5 meter afstand houdt tot mensen uit andere groepen die ook op het Centrum verblijven.

Basisregels van de overheid

Uiteraard houden wij ons verder aan alle basisregels van de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, waaronder de regel dat je thuis blijft als je klachten hebt die op corona kunnen wijzen.

Laatste update: 19 november 2021