Ons beleid omtrent Corona

Voorlopig geen live trainingen

Vanwege de onzekerheden die bestaan tav mogelijkheden tot besmetting en gevolgen daarvan, hebben wij als Levensschool besloten in ieder geval tot 1 april 2021 geen live trainingen aan te bieden.

Achtergrond

In onze trainingen maken we o.a. veel gebruik van expressie in beweging en geluid en vinden we de (nabije) interactie met mensen van wezenlijk belang. Omdat we daar geen concessies aan willen doen, kunnen we in de huidige omstandigheden niet de veiligheid en kwaliteit garanderen waar we graag voor staan. Vandaar onze positie pas weer live trainingen te geven zodra bovenstaande weer voor 100% mogelijk is.  

Wanneer weer wel?

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Mochten de richtlijnen veranderen, dan vind je onze gevolgtrekkingen op deze pagina.

Wil je je aanmelden voor een training?

Dat kan altijd, ook al zijn de data nog niet bekend of 100% zeker. De trainer van de betreffende training zorgt voor de communicatie over de voortgang. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je aanmelding, van een eventuele wachtlijst en/of wanneer de eerstvolgende gelegenheid is dat de training alsnog van start gaat.

Online mogelijkheden

Enkele activiteiten van de Levensschool worden online aangeboden, zoals de Verruiming en de dagOpening. Ook is er een wisselend online aanbod dat door de trainers van de Levensschool via hun eigen praktijk wordt aangeboden.

Wil je inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor:

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor:

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.