Ons beleid omtrent Corona

Voorlopig geen live trainingen

Als Levensschool hebben we besloten om in ieder geval tot 1 september 2021 geen live trainingen aan te bieden.

Achtergrond

In onze trainingen maken we o.a. veel gebruik van expressie in beweging en geluid en vinden we de (nabije) interactie met mensen van wezenlijk belang. Omdat we daar geen concessies aan willen doen, kunnen we in de huidige omstandigheden niet de veiligheid en kwaliteit garanderen waar we graag voor staan. Vandaar onze positie pas weer live trainingen te geven zodra bovenstaande weer voor 100% mogelijk is.  

Wanneer weer wel?

Waar we nu op koersen is dat we van start gaan zodra voldoende mensen in de gelegenheid zijn gekomen om zich te laten vaccineren. Dan kan elke deelnemer voor zichzelf bepalen of hij/zij wel of niet gevaccineerd wil worden en of hij/zij met of zonder vaccinatie de training wil volgen. Die keuze laten we aan iedere deelnemer zelf.

We vermoeden en hopen van harte dat dit vanaf september 2021 in voldoende mate het geval zal zijn en we dus weer kunnen beginnen met het verzorgen van live trainingen.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Eventuele gevolgtrekkingen vind je altijd op deze pagina.

Wil je je aanmelden voor een training?

Dat kan altijd, ook al zijn de data nog niet bekend of 100% zeker. De trainer van de betreffende training zorgt voor de communicatie over de voortgang. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je aanmelding, van een eventuele wachtlijst en/of wanneer de eerstvolgende gelegenheid is dat de training alsnog van start gaat.

Online mogelijkheden

Enkele activiteiten van de Levensschool worden online aangeboden, zoals de Verruiming en de dagOpening. Ook is er een wisselend online aanbod dat door de trainers van de Levensschool via hun eigen praktijk wordt aangeboden.

Wil je inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor:

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor:

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.