Ons beleid omtrent Corona


We hebben zorg voor elkaar.

We vragen je een zelftest te doen vlak voor de training en op de tweede dag van de training. In de trainingszaal houden we geen 1,5 meter afstand en doen we intensieve oefeningen met elkaar. Daarom vinden wij het nodig om extra zorg te hebben voor de veiligheid. Je doet de zelftest maximaal 24 uur voor de start van de training. We vragen je een foto te maken van het testresultaat. Het kan zijn dat we bij de ontvangst hierom vragen. Wij zorgen voor een zelftest op de tweede dag.

Basisregels van de overheid

Uiteraard houden wij ons verder aan alle basisregels van de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, waaronder de regel dat je thuis blijft als je klachten hebt die op corona kunnen wijzen.

Als je recent corona hebt gehad

Als je recent corona hebt gehad, krijg je waarschijnlijk nog een positief resultaat als je een zelftest doet, terwijl je niet meer besmettelijk bent. Als je recent corona hebt gehad, ben je welkom in onze trainingen 5 dagen nadat je positief getest bent door de GGD, mits je 24 uur klachtenvrij bent. Als je positief bent getest en je had geen klachten op het moment van testen en je hebt ze wel gekregen in de periode van isolatie, dan ben je welkom 5 dagen vanaf de eerste dag dat je klachten kreeg, wederom mits je 24 uur klachtenvrij bent.

Laatste update: 25 februari 2022

Wil je inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor:

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor:

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.