Leiding over je leven

Leiding over je Leven gaat over persoonlijk leiderschap. Je gaat aan de slag met alle aspecten van integrale ontwikkeling: fysiek/energetisch, emotioneel, relationeel, mentaal en spiritueel. Vanuit een algemene visie op de ontwikkeling van de mens vorm jij jouw eigen, persoonlijke visie die voortkomt uit jouw hart. Dat is jouw nieuwe kompas. We nodigen je daartoe uit eerst de Opening te doen en daarna het Fundament. De trainingen leiding over je Leven vormen de ruggengraat van ons curriculum.

Centaur

Na het Fundament kun je verder met de Centaur. Dit is een queeste van ruim een half jaar waarin je de unieke bron ontdekt van wijsheid, passie en betrokkenheid die je zelf bent. Je sluit vrede met je verleden en gaat je leven vormgeven vanuit wat jou wezenlijk raakt, via een geïnspireerde visie over je toekomst. Een visie waar je je als vanzelf aan committeert omdat deze in je hart leeft. 

Hoe kan ik het leven dat ik ben, leren kennen en begeleiden ten behoeve van wat ik wezenlijk vind?

Opleiding Integraal Leiderschap

Na de Centaur kun je verder met de Opleiding Integraal Leiderschap. Je werkt aan een persoonlijk leiderschap waarbij je jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en trans-mentaal leert begeleiden, ten behoeve van jezelf, de ander en de wereld. ‘Be the change you want to see in the world.’ (Mahatma Gandhi) betekent dan dat je van moment tot moment in visie leeft. Dit vanuit een bewuste intuïtie vanuit de bron die je bent. Een meesterschap over jezelf en je leven om een bijdrage te kunnen zijn.

Integraal Leiderschap Programma

Als je de Opleiding Integraal Leiderschap af hebt gerond, ben je klaar voor Het Integraal Leiderschap Programma. Dit programma is voor mensen die vanuit hun persoonlijk leiderschap een factor willen zijn in een snel veranderende wereld. Een wereld waarin de kwaliteit van ons mens-zijn bepaalt hoe het verder gaat met jou, de ander en de wereld.

Wil je inspiratie ontvangen?

Meld je dan aan voor:

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor:

Voornaam

E-mailadres

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens, lees onze privacyverklaring.